Parfym på nätet – billiga parfymer

Letar du efter parfym på nätet och billiga parfymer? Idag finns det flera alternativ för webbshops och internetbutiker för billiga parfymer och parfym på nätet.

En av mina personliga favoritbutiker, både vad gäller parfym, smink, hudvård och hårvård, är Eleven. Här hittar du mängder av varumärken för parfym och dessutom till riktigt bra priser. Det finns kändisparfymer (såsom exempelvis Paris Hilton Parfym eller Christina Aguilera parfym), det finns Designerparfymer (såsom Hugo boss parfym eller Calvin klein parfym), Special editions, boxar och giftsets och mycket annat. Överhuvudtaget gillar jag Elevens upplägg, med snabba leveranstider, låga fraktkostnader billiga parfymer och bra villkor.

Brett urval på märkesparfymer


En annan sida med ett synnerligen brett urval av parfym på nätet och prisvärda, billiga parfymer är parfym.nu. Här är den uttalade ambitionen att erbjuda märkesparfym till starkt pressade priser – och det får man faktiskt anse att de lyckas med.

Jag brukar alltid kolla in priset på specifika varumärken innan jag handlar någon annanstans, samtidigt som det är en perfekt butik att leta runt i vad gäller födelsedagspresenter, studentpresenter och andra tillfällen när det kan vara aktuella med parfym som en gåva.

Personligen handlade jag ganska nyligen två parfymer från Givenchy i den här butiken, både till 20-30% lägre pris i jämförelse med parfymbutiken på stan – och det tog bara 3 dagar innan jag fick hem dem.

3 Fakta om parfym:

  • Den älsta parfymerna någonsin hittades ganska nyligen i Pyrgos på Cypern. Parfymerna daterades till mer än 4000 år gamla och man hittade även ett 60-tal destillationsapparater och andra tilhörande verktyg för att tillverka parfymer.
  • Begreppet ”parfym”, såsom det används i modern mening, kommer från latinet och betyder egentligen genom rök. Detta för att de första parfymerna var avsedda för just rökelser och doftspridning genom rök.
  • Klassiska och, enligt vår mening, ”äkta parfymer”, är producerade genom kombinationer och förädling av äkta eteriska oljor. Idag är de allra flesta moderna parfymer dock framställa på syntetisk väg. .

# 3 Ebutiker med brett sortiment och bra priser.

Eleven.se

Om jag bara fick handla i en butik på nätet i all framtid, så skulle jag välja Eleven.se. Kanonbutik för alla som älskar eleganta dofter i vackra förpackning till bra priser. Och vem gör inte det?
Läs mer om Eleven här.

Parfym.nu

Detta är en butik som jag ofta återvänder till och som alltid ligger bra till när man jämför priser mellan olika butiker på nätet. Har ett riktigt bra sortiment med många kända varumärken.
Läs mer om Parfym.nu här.

Parfym.se

Denna butik är enligt egen utsago Sveriges största parfymbutik online, och även om jag inte har något konkret belägg, eller kan backa upp det med en komperativ studie, så kan det säkert stämma.

Läs mer om Parfym.se här.