Parfym.se

Denna butik är enligt egen utsago Sveriges största parfymbutik på nätet, och även om jag inte har något konkret belägg, eller kan backa upp det med en komperativ studie, så är det säkert sant.

Jag har i alla fall under mina långa karriär som hängiven nätshoppare av allehanda parfymer aldrig stött på en butik med större sortiment.

Detta är säkert också anledningen till varför man kall hålla 50-70% lägre priser än ”butiken på stan”. Alltid snabba leveranser och bra villkor.

 • Exempel på varumärken:
 • Beckham, Cartier, Beyonce, Dior, Donna Karen

  Info

  Hemsida: www.parfym.se
  Epost: kundtjanst@parfym.se

  Såhär beskriver Parfym.se själva sin verksamhet på hemsidan:

  ”…grundades 2005 och är idag Sveriges största parfymbutik på nätet med över 150 000 nöjda kunder. Hos oss hittar du över 100 varumärken inom parfym, makeup, hår och hudvård upp till 50% under rekommenderade priser. Vi säljer enbart originalprodukter och är certifierade av Trygg E-handel som drivs av Svensk Distanshandel. Beställning som inkommit före 14:00 skickas vanligtvis samma arbetsdag. […] Vi skickar alla våra försändelser med posten varubrev eller posten postpaket. Vid beställning över 800kr skickar vi alltid fraktfritt.”

  Vad tycker du om Parfym.se >> Klickrösta här nedanför.

  [starrater tpl=10 style=’plain’ size=’30’]